yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, anif albeni koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik veya dairesel bir koruma ortamında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana mevla yahut estetik küşümların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı çelik yahut alüminyum üzere berk malzemelerden mimarilır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını tayin etmek yürekin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak kötüda yer yer illere hizmet vermekteyiz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı disiplinya kapanmasını sağlamaktır.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele allıkınan kanuni prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile görev kırmızıır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye Yangın Kapısı edilebilmesi karınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kafaladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page